Ingrediente;
2cani cu apa,2cani cu zahar,2pliculete praf de copt,1cana cu ulei,1cana miez de nuca mai maruntit,4cani cu faina.
Glazura1:2linguri de ulei,2linguri de cacao,3linguri de apasi 3linguri de zahar
Glazura 2: 4-5cuburi de ciocolata vrac si un cub de unt se topesc pe baine marie
Preparare:
Se amesteca toate cu o lingura de lemn pana la omogenizare si se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt.Se coace la foc mic si se face proba cu scobitoarea.Dupa ce s-a scos din cuptor, se face o glazura,la alegere din cele de mai sus, care se toarna fierbinte pe prajitura.Se poate orna cu fulgi de cocos sau de ciocolata. Se taie dupa ce s-a racit complet.
2cani cu apa,2cani cu zahar,2pliculete praf de copt,1cana cu ulei,1cana miez de nuca mai maruntit,4cani cu faina.
Glazura1:2linguri de ulei,2linguri de cacao,3linguri de apasi 3linguri de zahar
Glazura 2: 4-5cuburi de ciocolata vrac si un cub de unt se topesc pe baine marie
Preparare:
Se amesteca toate cu o lingura de lemn pana la omogenizare si se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt.Se coace la foc mic si se face proba cu scobitoarea.Dupa ce s-a scos din cuptor, se face o glazura,la alegere din cele de mai sus, care se toarna fierbinte pe prajitura.Se poate orna cu fulgi de cocos sau de ciocolata. Se taie dupa ce s-a racit complet.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu